tiistai 10. syyskuuta 2013

Kun ei oikeen lähde

Huono aamu. Mielessä työasiat ja tavaroiden järjestelyyn ei pystynyt keskittyä. Tuntui muutenkin että sekä minä että uhmis tarvitaan nyt pieni tauko tästä touhusta super kiireisen eilisen jälkeen. Lähdettiin sitten sinne työmaalle käymään ja pappa tarjosi siellä uhmikselle ja mulle pitsan. Ostin kaikille tytöille (paitsi sille pienimmälle joka sai pitsan sijaan kaluta puruleluaan) värityskijat. Tai siis sellaiset suunnittelulehtiöt. Monster high, tietenkin. Ja MyLittlePony muistipelin jota uhmis tossa jo pelaakin, omilla säännöillään.

 Kasasin siis eilen kaksi koulupöytää ja lajiteltiin tavaroita kirjahyllyn laatikoihin. Illalla klo 19.30 lopettelin vaatteiden läpikäyntiä ja viikkausta. Saatiinhan me jotain aikaankin.

Viivin puoli (lähempänä ovea).


Veeran puoli (huoneen perällä, ikkunan puolella).


Tulipahan niille sohvan edestä väistyneille keittiön tuoleillekin jotain käyttöä. Täytyy vielä ostaa tuoleihin jotkut kivat pehmusteet. 

Veeralla on turkoosit laatikot ja Viivillä mustat. Ja sitten dymoiltiin. 


Muumit muutti leivinuunin päältä lastenhuoneen hyllylle. 


Semmosta. Nyt mä käyn niiden vaatteiden kimppuun (niiiiiisk ja atsiiiih, hiukan ottaa nokkaan). Ja lahjon ehkä jätskipalkalla tytön hakemaan kaupasta zeroa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)