keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kirppistelyä ja kerhoilua

Eilen siis käytiin kirppiskierroksella ja sisustusjuttujen kannalta ei kyllä ollut mikään menestys se kierros. Ei kai nyt kukaan maksa käytetyistä Ultima Thuleista (juomalasista) kymppiä eikä varsinkaan rumasta ja ei minkään merkkisestä peltipurkista. Käyetyt pikkarit ja kosmetiikka ja niiden paljous kirppiksillä jaksaa myös ihmetyttää joka kerta.

Jotain kuitenkin löytyi. Itselleni löysin Vilan topin ja Veromodan paitiksen. Ja koululaiselle toppi ja tää Puman laukku 3€.


Toiselle koululaiselle pääkallohuivi 3€


Ja vauvalle olikohan euron ja kaks.


Tänään alkaa 4v:llä seurakunnan päiväkerho joka, harmi vaan, on vaan kerran viikkoon. Keskiviikkoisin 10-12. Harmittavan vähän on täällä toimintaa leikki-ikäisille päiväsaikaan. Meinasin ensin käyttää tuon ajan lenkkeillen mutta koska maanantaina lenkkeilykilometrejä kertyi 14 ja eilenkin kävin illalla juoksemassa 25min vähän rivakampaan tahtiin niin tänään voisinkin vaihteeksi hyppiä narulla ja kuulailla. Sekä käydä tuhlaamassa synttärilahjaksi saamani kelloliikkeen lahjakortin mikäli löydän sieltä jotain kivaa (no luultavasti löydän liikaakin).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)