maanantai 30. syyskuuta 2013

Hay haaveita

Ajattelin kerätä jonkinlaisen kokoelman Hay:n Kaldeido tarjottimia. Niissä miellyttää yksinkertaisen ulkonäön lisäksi käytännöllisyys. Niiden määrää voi lisätä pöytään tarjottavien mukaan ja väreistä koota mieleisensä yhdistelmän. Täällä niitä myydään mutta harmi kun M kokoa ei tuolla ole saatavana esim. valkoisena/harmaana. Näistä ajattelin aloittaa.


Olisihan Hay:lla muutakin ihanaa, kuten Lup sekä DLM pöytä.

Täytyy ehkä käydä viikonloppuna hakemassa se astiakaappi Ikeasta. Tällä kertaa koitan päästä niin etten tosiaan osta sieltä muuta kuin sen kaapin sekä muutaman muun oikeasti tarpeellisen jutun. Samassa ostoskeskuksessa kun olisi niin paljon muitakin kauppoja mutta olen päättänyt että Ikean ohella käyn vain Tigerissa ja korkeintaan Clas Ohlsonilla hakemassa tietsikkapöydän lamppuun ritilän. Täytyy vielä mitata mahtuuko kaappi henkilöautoon. Vaunuja ei kyllä sitten voida ottaa mukaan mutta sylissähän tyttö sen edellisenkin reissun kulki.

2 kommenttia:

  1. jos samoja lampun ritilöitä tarkoitan, niin niitä oli perjantaina kaksi jäljellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitto. Pitäsköhän huomenna piipahataa jkl kun käydään muuramessa, jos ei jättäskään viikonloppuun. Ajattelin ensin etten sitä ritilää tartte mut kyllä toi lamppu jotenki alastomalta näyttää.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)