sunnuntai 8. syyskuuta 2013

4 tuntia shoppailua takana

Ja monta tuntia huonekalujen kasaamista edessä. Olipahan elämys tämä reissu. Kaikki meni kuitenkin hyvin siitä huolimatta ettei tyttö perillä nukkunut tuosta 4 tunnista minuuttiakaan eikä myöskään viihtynyt vaunuissa. Tyttöä siis kannettiin ja minä lykin siinä samalla kärryjä ja mies työnsi varastokärryjä vetäen perässään vaunuja. Silti kukaan ei hermoillut yhtään.


Näistä olen kaikkein eniten innoissani. Sain vihdoinkin aikaiseksi käydä tarkastamassa millaiset juoksukengät tarvitsen ja niiden mukaiset kengätkin on ostettu. Neutraali kenkä, eikä oo kuulemma ees lättäjalka :D Sekä urheiluliivit.


Sain synttärilahjaksi 150€ rahaa juoksukenkiin. Kengät maksoi 100€ ja toppi 20€ joten jäljelle jääneet 30€ aion myöskin sijoittaa tähän samaan harrastukseen ja kaivaa vaikka kivenkolosta maastokuvioiset juoksupökät ja jos ei löydy niin normi leggaritkin käy! Oon tähän asti löytänyt vaan liian räikeitä kun haluan sellaiset kokonaan vihreet/tummat ilman sitä beigee osioo. Jossain näin mut en muista yhtään missä.

Tässä vielä kurkistus tigerin kassiin mutta näistä vielä lisää myöhemmin :) 


Nyt reippaasti kasailemaan!2 kommenttia:

Kiitos, ilahdun kommenteista :)