lauantai 28. syyskuuta 2013

Ruokailutilasta

Juhlat on ohi joten alunperin Matildan ristiäisiin ostetut pompomit saa nyt lähteä tuosta ruokailutilasta (sekä noi synttäripallot, tietty) että päästään tästä mulle hiukan liian hempeästä tunnelmasta. Myös korihyllykkö saa lähteä pelkistetymmän astiakaapin tieltä. TrippTrapp pitäs edelleenkin hioa ja maalata. Lupaan että se on ihan seuraava projekti verhojen ompelun jälkeen. Niin ne verhot. Nekin on tulossa uudet. Tilasin siis Jotexilta kangasta ja tuosta olisi tulossa kappa (prkl. ketuttaa jo valmiiks alkaa kaivaa sitä paskaa ompelukonetta tuolta kaiken rojun alta jonne sen viimeksi hautasin). Ja H&M:ltä kaitaliinan. Vielä pitää saada Tripp Trappiin kivat pehmusteet eli kivaa kerniä josta ne voisi ommella (mielellään joku muu kuin minä). 


Lamppu on liian romanttinen mutta koska se on mulle kovin rakas (kotipaikalta) niin saa ainakin vielä hetken roikkua siinä.

Myös matto houkuttaisi ostaa uusi tuohon ruokailutilaan. Nyt siinä on ihan tummanharmaa ryijymatto ja musta-valkoraidallinen Anno Lankku -matto houkuttelisi kovasti mutta mietin niitä valkoisia raitoja siinä. Että onko niissä heti kaakaot tai ketsupit vaikka matto tavallaan ruokapöydän taakse ja kodinhoitohuoneen oven eteen jääkin.


Ja koska Jotexilta ei saanut tilattua pelkästään kangasta niin piti etsiä jotain muutakin tilattavaa. Löysin sitten Veeralle pussilakanat joululahjaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)