lauantai 21. syyskuuta 2013

Hamppareita

Lauantaina laihduttaja löysäilee. Syö salmiakkisuklaata ja hampurilaisia. Kun viitsii nähdä vähän vaivaa ja tehdä hampurilaiset itse, saa paljon parempia.Teen pihvit itse naudan paistijauhelihasta ja paistan ne pannulla voissa. Kuoret ostan valmiina ja levitän pohjapuoleen ketsuppia jonka päälle juustosiivuja ja uuniin jolloin niistä tulee rapeita eikä sellaisia lötköjä niinkuin mikrossa lämmitettäessä.

Sitten vaan väliin pihvit, majoneesi (tulisi tietysti parempi jos majoneesin/kastikkeen tekisi itse mutta ihan niin paljon vaivaa en tänään viitsinyt nähdä), tuoretta salaattia, tomaattia, pekonia ja fetajuustoa. NAM!ps. Me joudutaan joka kerta ostaa uusi majoneesituubi hampurilaisiin. Pienempi koululainen on sellainen majoneesin/hampurilaiskastikkeen syöjä että jos sitä vaan jääkaapissa on niin se kyllä häviää sieltä. Olen joskus nähnyt laittavan sitä leivän päälle mutta en tiedä veteleekö osan pelkiltäänkin kun sen niin äkkiä syö. Sallittakoon se hänelle. Tyttö on kuin oljenkorsi vaikka syö kuin hevonen (kadehdittavaa).

pps. jos mut vielä löytää keittiöstä käryn seasta niin ei varmaankaan ole vielä tarvis vaihtaa liesituulettimen rasvasuodatinta, eihän?

2 kommenttia:

Kiitos, ilahdun kommenteista :)