maanantai 23. syyskuuta 2013

Valmistautumista synttäribileisiin osa 2.

Tiistaina on siis ne tytön kaverisynttärit. Tyttöjä on tulossa omien lisäksi kahdeksan. Tein eilen jotain periaatteistani kovin poikkeavaa ja ostin valmiin kakkupohjan. Auts. Mulla on kuitenkin leivottavana cake popsit ja muffinit. 

Jos lapsella on monster high kutsut, kakkukuva, pöytäliina, ilmapallot ja pääkallo muffinivuokat niin kiitospussithan on luonnollisesti....porkkanat! Mistähän tää koko kiitospussi perinne on oikein tullut? Oonko ainut jonka mielestä se on vähän....tarpeeton juttu?


Porkkanapussit ostin Tigerista keväällä. Eurolla sai 20 pussia, ei paha. Tarrat ja kynät työpaikalta pari euroa ja säkillinen karkkia samasta paikasta ilmaiseksi. Tulleet jonkun kuorman mukana lahjuksena. Joten hintaa näille pussukoille tuli yhteensä n. vitosen verran.


Pitäisiköhän tälle meidän askartelukaapille tehdä jotain? Sattuu sopivasti olemaan lavuaari tuon kaapin alla ja aina kun sieltä menee jotain etsimään niin jotain myös tippuu lavuaariin.


No se ei ollut kysymys sillä tiedän itsekin vastauksen. En vaan millään saa itsestäni irti käydä tuon kimppuun.

Mutta eipä täällä paljoo ruuanlaiton, ulkoilun ja vauvanhoidon ohessa kyllä näinä ihan tavallisina päivinä muuta tekemistä ole kuin järkkäillä paikkoja. Tuntuu jotenkin niin omituiselta lueskella kaupungeissa asuvien äitien blogeja, kun tekemistä ja kerhoa ym. tapahtumaa on niin paljon ettei kaikkeen edes lasten kanssa kerkeä. Täällä taisi tämänkin kuukauden ainut tapahtuma olla lauantaina. Mikko Markkinat. Vettä satoi koko päivän ja 3/4 lapsista ei ollut edes kotona. Seurakunnan päiväkerhossa Viia käy kerran viikossa sen kaksi tuntia ja siinä se sitten onkin. Pikku koululaisen olin ilmoittanut jo tanssiryhmään mutta sekin peruuntui. Harmi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)