torstai 12. syyskuuta 2013

Sutinaa

Melkoista sutinaa oli eilinenkin päivä. Aamulla käytin pientä koululaista labrassa ja sitten olikin jo uhmiksen kerhon vuoro. 


Kerhon aikana järjestelin rojuja ja työtä oli valvomassa tällainen puna-valkoraidallinen iloisen oloinen toukka.


Saatiin paikalleen myös pimennysverho, verhotanko ja sitten se itse sivuverho (kuvaa tulee kun ne pahuksen ikkunalistat on saatu paikalleen). Verhon ompeleminen ei onnistunut ihan mutkattomasti  tälläkään kertaa. Vihaan ompelemista ja temppuilevaa ompelukonetta. Tälläkin kertaa se päätti että suostuu ompelemaan ainoastaan peruuttamalla joten olipa onni ettei verhon ompelemiseen tarvittu kuin kaksi pätkää suoraa ommelta ja sinäkin aikana lanka katkesi kolmesti. 

Ruuanlaiton ja mount everestin kokoisen pyykkivuoren selvittämisen ohessa kerkesin myös testata kirkasta teippiä Dymoon. Ikeassa oli sen kolmen peltipurkin setti muuttanut taas väriä ja pitihän näitä parit ostaa.


Tänään ohjelmassa, tattadadaaaaa, uhmiksen uuden huoneen siivousta. Siellä on ihan karsee sotku. Ja sitä seuraava missio on tää tietsikkapöytä jossa rojumäärä näyttää myöskin räjätäneen käsiin, pahemmin kuin ikinä. Tilasin muuten tähän Clasulta uuden lampun. Sekin pitäisi asentaa.

ps. käykääpäs osallistumassa Hyypiön arvontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)