lauantai 7. syyskuuta 2013

Vian ei tartte olla iso kun se on päässä

Vai nouseeko kukaan äiti joka kerrankin saisi nukkua, vapaaehtoisesti tappelemaan kuulan ja hyppiksen kans takapihalle asussa jossa näyttää batmanin ja hessu hopon sekoitukselta?


Sitähän minäkin. Tää kuulan kans temuaminen on mulle nimenomaan sitä tappelua. Kun kädet ja jalat haluaisi lopettaa mutta pää päättää jatkaa. Tuon kanssa minuutit on pitkiä. Jos jotakuta kuula(ilu) kiinnostaa enemmänkin niin mieheni blogista täältä löytyy asiantuntevaa tietoa. 


Koitin tehdä hyppiksellä sydämen kuulan ympäri mut hyppis ei halunnut enkä tavallaan mäkään :D No ei vais, ei se ole kamalaa vaan kamalan tehokasta, kannattaa koittaa!

Koska isot tytöt ovat isällään (jep, uusperhe, vai mikä se oli?) ja mies töissä niin taidetaan lähtee pikku tytön kans työmaalle moikkaamaan haltijakummia koska eipäs ollakaan nähty piiiiitkään aikaan.


Ja jälleen kuva blogiin poikittain vaikka koneella on oikeinpäin?? 

Terveisin tekniikan ihmelapsi.4 kommenttia:

 1. Ja niin te tulitte piristämäään mun päivää <3

  Mä olen kyllä kauhean ylpeä sinusta (tiedätkin jo sen kyllä)! Hirveän urakan olet tehnyt ja kaiken muun siinä sivussa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mussu <3 ja minäki oon ylpee että vaihoit syöpäkääryleet juoksukenkiin.

   Poista
 2. Ja mää oon ylpeä mun tyttären kropasta!!!! Se on pylläyttänyt neljä tyttöä ja juosta hilputtanyt ittensä tollaseen kuntoon...tollasen lauman ja huushollin kanssa. Kun kuuntelee/lukee niitä valituksia ettei pääse yhden lapsen kanssa kauppaan "kun ei ole autoa ja pitäs kävellä kilometri kaksi ja menee monta tuntia....eikä millään jaksa..." Ja oon ylpeä myöskin tytöstäni!!!!! MÄÄ OON MUUTEN TEHNYT SEN, ILMANKOS...(kukas se kissan hännän nostaa...)

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)