perjantai 20. syyskuuta 2013

Niinhän siinä sitten kävi

Että ei se tulehdus sieltä korvasta särkylääkkeellä hävinnyt tälläkään kertaa. Niinkuin ei ole ikinä muulloinkaan hävinnyt. Tänään saatiin kuuri kun tulehdus oli vain pahentunut. Mullakin tuntui tänään niinkuin nenä alkais vuotaa mutta toistaiseksi sen merkittävämpiä flunssaoireita ei ole ilmennyt (kop kop). Mahtaisko olla niin hyvä tuuri että vältyttäisiin koko taudilta esikoisen kanssa.


(isä ja tytär viettävät laatuaikaa nyrkkeilijädokumentin parissa)

Eipä ollu hyvän makuista lääkettä!


Isot tytöt x3 lähtevät tänään isänsä luo viikonlopun viettoon ja kunhan mies huomenna päättää työpäivänsä niin edessä olisi töitä hiukan hauskemmassa muodossa. Myyntinäyttely Jyväskylän Paviljongissa. 

Ostin eilen tällaisen RAW-BITE -patukan. Raakaa kaakaota, hedelmää ja pähkinää. Kylläpä oli pahaa. Pötkylä kun vielä maksaa jonkun matkaa kolmatta euroa. Tulin siihen tulokseen että mielummin syön kerta viikkoon suklaata ja juoksen enempi kuin syön tuollaista pötköä joka oikeesti näyttää aivan paskalta jossa on sulamattomia riisinjyviä seassa (anteeksi, en tiedä miten muutenkaan sen kuvailisin) ja makukin on kaikkea muuta kuin hyvä. 3 kommenttia:

 1. Ostelet taas kaikkea kivaa! Eikös niin? :D Matukalle pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
 2. Ostelet taas kaikkea kivaa! Eikös niin? :D Matukalle pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan ostella, ja säkin saat lahjas sitten vasta kun se Weisten kuorma tulee. Sais alkaa jo tulla!!!

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)