sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pakko saada -kassi

Niin monessa blogissa on puhuttu niin paljon hyvää näistä LOQI kestokasseista että jopa minut (en yleensä sorru mainoksen uhriksi) on saatu vakuuttuneeksi. Mulla on jätti kokoinen käsilaukku ja olen vähän jo tuskastunut ja turhautunut raahaamaan sitä vaikka se kätevä onkin kun sinne tarvittaessa saa mahtumaan vaikka mitä. Kauppakassina olen käyttänyt yleensä keväällä ostamaani canvas kassia mutta se on paksun kankaansa vuoksi lähes mahdoton ottaa mukaan niin että laitampa tän tänne käsilaukkuun jos satun tarviimaan. Olis muutenkin kiva lähteä välillä liikkeelle vähän pienemmän käsilaukun kanssa.

Jos tämä todella pieneen tilaan menevä kevyt kassi todellakin kestää 20 kiloa tavaraa niin eiköhän tämä ole hintansa (8,90€) väärti! Ja miten monta erilaista vaihtoehtoa.


Oli ihan vaikea valita mutta koska vaihtoehdot 1 ja 2 oli myyty loppuun niin tilasin sitten tämän kolmanneksi kivoimman näköisen.


Ja nyt voin jatkaa pienemmän käsilaukun metsästystä. Oon melko ronkeli laukkujen suhteen ja uutta laukkua oon katsellut jo vuoden päivät. On kyllä löytynyt mieluisia, toki, ei vaan ole ollut ylimääräistä 300 euroa niihin mieluisiin sijoittaa. 

Kuvat ja kassit sekä tarkemmat selostuksen kassin ominaisuuksista täältä.

7 kommenttia:

 1. mäkin katoin näitä toissapäivänä. Voisi olla ihan kätevä kapistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiselta kyllä vaikuttaa. Saattaapa olla että tilaan toisenkin, vaikkapa vaunuihin. Jospa odottelis tulisiko noita mun suosikki kuoseja lisää. Toi melonikin olis kyllä aika hauska! Ilmottele jos oot tilaamassa niin otetaan samaan kuormaan.

   Poista
 2. mä voisin tänään kattoo minkä tilaan, niin ilmotan sitten. Just vaunukassiksi tuumin. Tulee ostettua aina muovipusseja joka kaupasta pieneenkin ostokseen.

  VastaaPoista
 3. Jos tilaat joku kerta, niin ota mulle toi keltamusta kissakassi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassit tilattu. Itselle tilaamisen sijaan tilasinkin synttärilahjaksi yhden!

   Poista
 4. Wääääää!!!! Tuolla ois ollu niiiiiiin mun kassi! Ei, en voi tilata yksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilataanko lissää? :P kun ei nuo postikulut tee kahteen pekkaan kuin 1,25€

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)