keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Talvivarusteita

Hyytävän kylmä tuuli ja toppavaatteiden vilahtelut toisissa blogeissa ovat herättäneet minutkin miettimään talvipukeutumista. Lasten osalta asia on hyvällä mallilla. Viialle on kaapissa odottamassa PO.P:in haalari ja Viiville tuli viime viikolla Reiman housut ja takki sekä fleece. Viivi on niin hoikka että henkselit on toppahousuissa välttämättömät.  


Veeralle on papan viime keväänä Luhta outletista ostama toppatakki ja isi ostaa toppahousut. Vauva menee Viian vanhassa äp:n puvussa vaikka äitiä himottaisi niin kovin ostaa uusi puku (mutta äiti ei millään keksi sille järkevää syytä).

Niin, mutta entäs se äiti sitten? No äiti inhoaa toppavaatteita ja niiden ostamista. Toppahousut on ahdistavat. Ne kuitenkin löytyy. Sekä sellainen laskettelutakki. Mutta tarvitsisin vähän siistimmän toppatakin ja tänä vuonna olen päättänyt ostaa malliltaan pitkän. Tässä olisi yksi vaihtoehto. Harkitsen tätä vielä ja jopa punaista väriäkin.


Mutta mutta! Kengätpäs tilasinkin tänään ja seuraava tieto saattaa järkyttää läheisiäni. Ne on Crocsit! Koska ne toppahousut on niin hemmetin epämukavat että olen aivan lopen kyllästynyt taapertamaan niiden&raskaiden paksujen riittävän lämpimien talvikenkien kanssa, oli aivan ehdotonta että uudet talvikengät on kevyet. No näitähän en ole vielä testannut mutta olen lukenut että kaikki Crocsit on kevyitä. Verkkokaupasta saa muuten 20% alennusta kun tilaa uutiskirjeen. 


Ja Ginalta pari halpis neuletta, joissa voi kotona leggareiden kanssa tallustella.


Autotallissa odottaa kasa puita pinoamista. Ja autotalli odottaa myös siivousta että niitä puita voisi ottaa enemmänkin kuin motin kerrallaan. Motivaatiota siihen hommaan ei ole mutta tehtyähän se tulee koska se on pakko tehdä.

4 kommenttia:

 1. Minulla on tuo samainen toppatakki, ja hintaansa nähden ollut kyllä hyvä. Ostin sen jollain elloksen alekupongilla. Ainolle ostin pinkkinä nuo crocsit jo viime keväänä alesta. Ja ne on kyllä superkevyet! Olenkin ihmetellyt että kuinka ne pitää lämpimänä. Mutta kovasti niitä on minulle kehuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin tässä kärtän että tulis ellokselle joku alejuttu. Nythän siellä taitaa olla että kun ostaa 3 tuotetta, saa kalleimmasta -50% mutta kun tarvetta ei nyt muulle olis niin odottelen josko sen alen saisi yhdestäkin.

   Poista
 2. Mullakin on crocsin talvilontsarit. Ovat tosi kevyet. Tiina pakotti ostamaan viime keväänä jostain talven loppu alennusmyynneistä. Ei kauneudella oo pilattu, mutta käytännölliset ja lämpöiset. En oo ees muistanu, ennenkö näin nuo äsken.T:Mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne tosiaan kovin komeita ole mutta se nyt on tässä tapauksessa sivuseikka.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)