tiistai 22. lokakuuta 2013

Ei kiitos

Mua ei kauheesti nappaa, mut jos sulla on näitä, ei se mua haittaa :)

1. Home -tekstit. Joka_puolella. Tarroissa, tarjottimissa, verhoissa. Homesta tulee mieleen ainoastaan home


2. Matto ruokapöydän alla. "Meillä on viis lasta ja valkoinen villamatto ruokapöydän alla ja ihan oikeesti, se matto on aina tässä pöydän alla kun me syödään mut siihen ei ikinä tipu mitään". Niimpä. 

3. Liian romanttiset sisustusjutut ainakaan jos niitä on monta samassa huoneessa.

4. Design Letters -purkit joita tuntuu nyt näkyvän vähän siellä ja täällä. En edes tiedä mikä tässä tökkii enkä ainakaan sitä miksi maksaisin tästä neljää kymppiä.

5. Unikot. Uh. 



6. Marmori.


7. Messinki.



8. Skoolit. En oo siis ikinä ollut näiden perään. Kihlajaislahjaksi saatiin kaksi mattakirkasta skoolia. Pieni ja normaalikokoinen ja lahjan ostaja on kyllä ollut varmaan jotenkin alitajuisesti tietoinen siitä että juuri se väri on kirkkaan lisäksi ainut jota osaisin meille ajatella. Skoolit on esillä tietsikkapöydän kirjahylly osan päällä ja poltan niissä tuikkuja. Kuvaan valitsin vielä värin joka lasiesineissä vähiten viehättää vihreän ohella. Keltainen. Muuten kyllä tykkään keltaisesta.


9. Siitä puheenollen, vihreä. Ei vaan niin ei. Paitsi minttu, sehän on ihana! Mutta siis tämmöinen normi vihreä. Yök.


10. Kuviolliset sohvat. 


Ja nyt sitten vaan odottamaan että aika tekee tehtävänsä ja pääsen pyörtämään pääni. Kuten kävi mm. pillifarkkujen, ballerinojen ja kuparin suhteen. Ja taitaa käydä myös kukkakuosin kanssa. Eräs kukallinen kangas kun näyttää mun silmään ihan hiton hyvältä vaikka sitä onkin vähän vaikea edes itselleen myöntää.



Marimekon Oodille sanoisin kyllä kiitos!



4 kommenttia:

 1. Se on muuten just niin, että on joitakin juttuja(etenkin sisustuksessa) välillä ihan ehdottoman ei. Sitten yht' äkkiä kuon huomaamatta älyätkin tykästyneesi johonkin juttuun nou tänk juu listalta. Mutta onneksi meillä naisilla on oikeus muuttaa mieltään, useammankin kerran ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän meillä on :) Kai se menee niin, että kun joku juttu tulee tarpeeksi monta kertaa vastaan, se saattaa alkaakin näyttää hyvältä. Minä ainakin lämpenen tosi hitaasti yleensä näille uusille jutuille joten joskus käy niin että kun päätän haluta sittekin jotain, sitä ei enää välttämättä saakaan.

   Poista
 2. Minulla myös noi kaikki on aika lailla nou thänks. Paitsi Desing lettersin jutkat menee ja on mulla muutama lahjaksi saatu mariskooli. Mä en kyllä uskalla sanoa millekkään ehdotonta ei:tä, sillä mieli muuttuu niin kovin usein. Mutta marmoriin tuskin koskaan hurahdan. Kesän asuntomessuilla sitä oli joka vessassa, kylppärissä ja keittiöntasoissa... Uuuh... Monta onneksi makuja on monia, olisihan se aika tylsä jos kaikilla olisi samanlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihmettelen sitä marmoria kun tuntuu nyt tulevan joka tuutista. Ja minäkään en ehdotonta eitä sano millekään vaikka nyt tuntuu että nää tuskin kolahtaa koskaan.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)