keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Päivän Briot

Lahja-aiheella jatketaan. Lekmer:illä oli Brioja edullisesti joten minä tilasin Viialle lahjaksi hellan, joka onkin neidin toivelistalla ihan ykkösenä. Mies tilasi Matildalle taaperokärryn. 


Mietin pitkään tuota hellaa sillä tilat pienten tyttöjen huoneessa ovat rajalliset. Päätin kuitenkin sen ostaa koska tiedän että Viia aivan varmasti tulee leikkimään sillä paljon ja luultavasti myös Matilda sitten aikanaan. Jotain täytyy huoneesta kuitenkin karsia ja se jokin on luultavasti sellainen muovinen kampauspöytä. Luulempa että sekä Viian että Matildan lahjat alkaa olla nyt hankittu. Korkeintaan jotkut vaatteet enää. Vaikka kyllä logiikkalinnakin vähän kummittelee mielessä. Sen meinasin ostaa jo viime jouluksi.

Ikean joulu muuten oli mulle vähän pettymys. Katsastin jouluosaston jo viime reissulla ja mukaan tarttui yhdet koristeet lastenhuoneeseen ja lahjapaperirulla. Jäi vähän harmittamaan etten ostanut näitä sieniä ja seuraavan kerran kun joulukuussa mennään, ne on tietenkin loppu.
Kuvat täältä ja täältä.

12 kommenttia:

 1. Todellakin Ikean valikoima oli suuri pettymys. Meillä myös nuo mustat kärryt, ja vaikka poika juoksee jo, pidetään meillä niissä esim. kirjoja usein hollilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli Viialla sellainen brion hello kitty nukenvaunu, puinen. Mutta se pääsi kippaamaan. Heitin sen just menemään kun toinen kissoista jostain kumman syystä alkoi käyttää sitä vessanaan. Oksettavaa. Loppui sisälle kuseskelu kun heivattiin se kärry menemään.

   Jotenkin olis joo odottanut jotain vähän erilaisempaa ikealta. Nyt siellä on lähinnä tuota perus kuusenkoristetta mitä on kaikki kaupat pullollaan.

   Poista
 2. mää tuon sulle sieniä, jos niitä vielä on :) MH

  VastaaPoista
 3. Mäkin ootin samantyylisiä joulujuttuja mitä paperikaupassa on myytävänä nyt .Mulla vielä rulla jäljellä toissa vuonna ikeasta ostamaan mustavalkoista nuottilahjapaperia, sen tyylistä olisin kaivannut enemmänkin, en joulupukkeja,enkä kimallepapereita.... Mutta kaikkia ei voi miellyttää. H&M joulukrääsätarjonta ihan samanlainen mitä ikeankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei iskenyt tosiaan se H&M:nkään jouluvalikoima. Piparimuotit sieltä tilasin vaatetilauksen yhteydessä. Olin ajatellut myös jonkun kaitaliinan mutta eipä löytynyt mieluisaa.

   Me kun päästiin vuosi sitten ikeaan joulun aikaan niin eipä ollut enää mitään kivoja joulupapereita jäljellä. Paperikaupassa on nyt sellaisia musta-ruskeita joita vois käyttää joulunakin.

   Poista
 4. Meiltä löytyy taaperokärry ja hella. Ovat olleet käytössä jo useamman vuoden. Eikä niitä voi hävittää, kun eiköhän nuorinkin niitä jossain vaiheessa käytä. Hellaan olen kyllä vähän pettynyt. Ei ole ollenkaan niin tukevan oloinen kun olisi voinut kuvitella. Vähän jos hellaa nostaa, niin saa olla kokoamassa uudelleen. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin kaverilta samaa hellasta. Meinasinkin kasata heti alkuunsa sikaflexin kanssa, hermohan sellaisen kanssa menee jota saa jatkuvasti kasata.

   Poista
 5. Meilläkin oli brion hella. Hajosi kun tyttö nousi sen päälle. Ei tietenkään ole sellaiseen tarkoitettu,mutta laatu oli pettymys:-( Nyt on Ikean keittiö kesät leikkimökissä ja talveksi olis tarkotus tuoda kodinhoitohuoneeseen,jossa sillä mahtuu hyvin leikkimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi. Toivotaan että se nyt jotain kestää jos tosiaan liimaisin sen sikafleksillä jo heti alkuunsa. Mulla oli pinenenä papan tekemä puinen hella mutta harmi kun se on varmaan jo hävitetty,

   Poista
 6. Tuo liimaaminen varmaan auttaakin asiaan. Meillä se hajosi juuri niistä muovisista kulmistaan mihin ne ohuet vanerilevyt kiinnitetään. Totta muuten, miten sitä nyt tällä iällä harmittelee miten jotain entistä onkin tullut hukattua. Tästä viisastuneena olen yrittänyt miettiä tarkkaan mitä muutamia juttuja jätän tytöille talteen annettavaksi heille sitten aikuisina :) Toivottavasti saan jotain pysymään tallessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis munkin pohtia mitä leluja säästäisi, vaatepuolen säilöminen onkin on tehty.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)