sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Halloween koristeluja ja zombeja

Me ei olla yhtä tuikkulyhtyä lukuunottamatta aiempina vuosina laitettu halloween koristeita. Tänä vuonna meille tuli näitä töihin runsaampi valikoima ja eilen työpaikalla käydessäni sain mukaani muutamia myymälän koristeluun saatuja juttuja joita lasten iloksi virittelin.


Ruokailutilaan lepakoita ja kurpitsoita. Kylläpä on taas kuvia....normi kamera, vähän valoa, huono kuvaaja.


Lastenhuoneeseen hämähäkkejä.


Ja Viian huoneeseen kummituksia.

Lapsille ostin ruokakaupasta jo jemmaan vähän silmämunia sekä halloween aihisia tikkareita. Leivontasivustoilla on kivoja ideoita halloweeniin, ja meinasinkin leipoa ainakin haamu muffinseja. 
Kiinnostaisi kuulla vietetäänkö muissa perheissä halloweenia ja jos, niin miten? 

Aiheeseen sopivasti, aloin eilen tuttavani kannustamana katsoa netflixiltä Walking Dead -sarjaa. Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä. Ja Anulle, sori! Mä tiedän ettet nuku ensi yönä tän kuvan nähtyäs ;)
4 kommenttia:

 1. verho perillä, rahakin matkalla teille. Meillä ei juurikaan vietetä. Sipsejä, karkkeja ja kirjaston halloween ilta, siinäpä se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rahakin on perillä :) Meilläkin tytöt on menossa sinne kirjastoon.

   Poista
 2. Meillä ei ole perinteitä. Toissa vuonna isoveli järjesti kavereilleen juhlat, joihin askarteli itse koristeet ja yhdessä suunniteltiin ohjelma. Viime vuonna pojat kutsuttiin Halloween-synttäreille. Tänä vuonna ei ole suunnitelmia. Voihan olla, että keksitään jotain extempore.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halloween synttärit kuulostaa hauskalta. Meillä taitaa kyllä sattua joka vuosi niin että tytöt on just tuon viikonlopun isänsä luona (parillisen viikon viikonloput).

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)