keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Lahjuksia&viime viikon kuvat

Meillä oli 3.10 vuosipäivä. Juu-u, silloinkin meillä lahjotaan, eikä pelkästään kihlapäivänä. Ostin oma lehmä ojassa  miehelle sähköhammasharjan jossa tuli toinenkin harja mukana. Todella romanttista, tiedän. Melkoisen hyvä vehje, paluuta normihammasharjaan ei ole. Olin alunperin ajatellut antaa tämän vasta joululahjaksi, joten nyt pitää keksiä jotain muuta sitten jouluksi. 


Minä puolestaan sain lahjaksi kolme ensimmäistä tuotantokautta Täydellisiä naisia, lempi sarjaani. Ja oikeastaan se taitaakin olla Sinkkuelämää -sarjan ohella ainut hömppäsarja jota seurasin alusta loppuun. Niinkuin lahjan ostaja sanoikin, "lempi sarjat täytyy löytyä levyltä". Muutenhan meillä on dvd levyjen hävitys menossa.


Mulle tuli eilen myös uusi tietsikka. Vihdoinkin. Vanha kun ylikuumeni ja sammui vähän väliä. On tässä kyllä opetteleminen tän uuden käytössä. Käyttöjärjestelmä on niin erilainen, mutta kosketusnäyttö on hauska!Ja niistä kuvista. Otan kännykän kameralla paljon kuvia. Instagram olis kiva mut sitä(kään) kun ei lumiaan saa. Tässä muutama viime viikolla ottamistani kuvista. Ei ole vaikea arvata päähenkilöä :)


 Löysin Viialle h&m tollaisen tosi kivan raitamekon. Sukkikset Lindex/Littlephant.


Meillä on tänään kerhopäivä. Kuinkahan tänään käyttäisi sen kaksi tuntia melkein omaa aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)