lauantai 5. lokakuuta 2013

Netflix

Ei olla todellakaan kovinkaan aktiivisia telkkarin katsojia. Ei oikeastaan seurata juurikaan mitään tv sarjoja. Tuntuu ettei vain ole aikaa ja silloin kun olisi, telkkarista ei tule mitään. Siksi sieltä on tullut katsottua lähinnä elokuvia tietokoneen kautta. Erilaisia äitejä on nyt tullut katsottua pari jaksoa ja Jutta ja puolen vuoden superdieetti -ohjemasta ollaan katsottu kaikki jaksot. No tässä eräänä iltana sitten päätettiin ottaa Netflixin ilmainen kuukausi käyttöön. Mies asensi sen wiin kautta näkymään ja heti ekan päivän jälkeen oli selvää että se 8€ kuussa ei todellakaan ole paha hinta niistä kaikista ohjelmista.


Jokaiselle voi luoda oman profiilin. Lastenohjelmissa löytyy paljon sellaisia joista meidän tytöillä ei ole ollut hajuakaan, kuten esim. Rasmus Nalle. Ihan huippua on myös se että kun katsoo jotain sarjaa/elokuvaa ja lopettaa sen kesken, niin se jää muistiin ja ensi kerralla voi jatkaa siitä mihin jäi. Aluksi tuntui että menee se 30min siinä kun selaa sitä valtavaa ohjelmien ja elokuvien määrää läpi. Sieltä voi sitten klikkailla omalle listalleen sellaisia mielenkiintoiselta vaikuttavia tuotoksia.

Ensimmäinen omalle listalleni lisäämä sarja oli The Big C ja taisin jäädä koukkuun.


Tänään kun 3 vanhinta tyttöä ovat olleet isällään ja itselläni on flunssainen olo eikä mihinkään järkevään ole jaksanut keskittyä, olen kyllä ollut Netflixistä todella onnellinen. Toinen tuotantokausi jo menossa, kun ollaan Matildan kans pötkötelty sohvalla, syöty herkkuja ja toljotettu telkkaria. Niin harvinaista, mutta välillä niin mukavaakin!

Niin sairas en sentään onneksi ole ettenkö huomenna Ikeaan jaksaisi läheteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)