torstai 10. lokakuuta 2013

Pari uutta juttua

Posti toi eilen pari kivaa juttua. Matildalle tällaisen pilvitabletin mustana. On kyllä kiva kun on just sellainen kuminen että sen päällä ei lautanen luista sitten kun tyttö alkaa itsekin lusikalla sohia.


Ja sitten muutama sisustuskortti. Ylärivin kortit Katokosta, alarivin kortit sekä pilvitabletti Design Life -kaupasta.


Sekä LivBox.


Toi suihkugeeli tuoksui ihan mehujäälle, nam!

Täällä on ensi viikolla syysloma. Meillä ei ole mitään erityisiä suunnitelmia. Paitsi Veeralla on ma-to kokkileiri (päivällä) sekä Viian lääkärineuvola. Olisi kiva keksiä jotain kivaa. Miehelläkään ei kyllä ole kuin yksi vapaapäivä viikolla. Katsotaan keksitäänkö mitään. 4 kommenttia:

 1. Meillä myös mustana tuo pilvitabletti, ollut kyllä hyvä. Nykyään vaan enimmäkseen lattialla ruokailun ajan. Meillä myös färg&formin mustavalkoinen pilvi syöttötuolinpehmuste. Pitäisi laittaa pehmuste myyntiin kun sais aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, olisin voinut ostaa sulta sen mutta meillä on tripp trapp. Ei taida siihen mennä.

   Poista
 2. No ei kyllä haise ainakaan mangolle tuo. En oikeen tiijä mille vai onko mun hajuaistissa vikaa mut en tykänny. Paitsi ko se on ekoa niin totta hitossa mä sen käytän.
  Kun tässä arvostelemaan aloin niin hiusöljy varmaan ois ihan hyvä ellen käyttäs Moroccan oilia..sen tuoksu on jumalainen.
  Sain bonuksena poskipunan..ihanan turha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, huomasin saman. Kun nuuhkin sitä pullonsuusta, se haisi twister mehujäälle joten oli melkoinen pettymys kun menin suihkuun illalla. Haju oli todella omituinen. Mulla on joku hedelmän hajuinen rexona ja sekin haisee oikeesti hedelmälle.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)