sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Inspiraatio hukassa

Joulukoristelun suhteen. Ei muuten. Kohta on marraskuu joten pitäs varmaan tietää että mille linjalle tässä lähtee. S-ryhmällä myynnissä oleva Aatonaatto -sarja olisi kuvitukseltaan sellainen mikä kolahtaisi kovin, mutta kun jotenkin nyt tuntuu siltä ettei nuo oikein meille sovi. 


Tai no, sopisihan ne kai. Vierastan vaan sitä punaista väriä. Pöytäliina himottaisi silti ostaa. Varsinkin kun en ainakaan googlettamalla ole vielä onnistunut löytämään mitään kovinkaan kivoja joulukoristeita mieluisissa väreissä. No äitiltä on tulossa joululahjaksi valkoinen himmeli. Saiskohan sen jo etukäteen?? :P 

Huomenna on isin vapaapäivä (tai no melkeen vapaapäivä kun ei tartte tehdä päätyötä vaan pelkät sivutyöt) joten voisi olla hyvä päivä ottaa tytöistä joulukorttikuva. Tai siis kahdesta nuorimmaisesta. En ajatellut pakottaa koululaisia tonttuhatut päässä irvistelemään kameran eteen.


Täällä on tällainen aurongonpaiste. Kello on puoli kymmenen. Olen kerennyt lämmittää uunin, juoda kahvit ja raivata keittiön. Nyt vasta alkoi makkarista kuulua Matildan höpöttelyä :)

3 kommenttia:

  1. mä jo onneksi päätin kun pyysin mieheltä perus kameran joululahjaksi, niin kerään muumimukeja niin että niitä on se 12kpl. :) yksi jouluun liittyvä ressi vähemmän. en muuten ymmärrä miks tää ei anna mun kirjottaa omalla nimimerkillä? MH

    VastaaPoista
  2. no en ainaskaan puhelimella . Pitääpä huomenna koklia tietsikalla! Tää mun puhelin varmaan sanoo kohta sopimuksia irti..

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)