keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Tää on tätä

Tää päivä on kyllä ollut vähän niinkuin toisilla se kuuluisa maanantai. Kaikkee pientä ärsyttävää koko ajan. Mikon piti eilen tuoda maitoa töistä mutta ei sitten tuonutkaan joten varastin kahviini maidot Viian nokkamukista (niinkuin supermutsin kuuluu). Toinen kupillinen jäi siis juomatta ja minä kuulun niihin joiden pitää saada juoda ne aamukahvit. Maidolla! Päälle kauhea kiire, piti keretä käydä Asemalla ennen Viian kerhoa joka alkoi 10 ja hyvin kerettiin. Tultiin kotiin vaihtamaan auto rattaisiin ja lähdettiin kahlaamaan sohjo-vesi-kuravelli mössöön jossa vaunut tietty seisomalaudan kanssa kulkee ihan tosi kivasti. Osa matkasta jouduttiin poukkoilla autotiellä koska jalkakäytävä oli mahdottomassa kunnossa ja täällä on koko kylä aivan hullunmyllyllä lämpöputkien asentamisen vuoksi. Onneksi vaihdoin kotona crocsit jalkaan, nää oli super hyvät tänään!Menin Viian kerhon ajaksi työpaikalle josta pakkasin sovitukseen Viiville talvikengät sekä haalin muuan pöllölapasia (joiden ohje on englanniksi, prkl) varten langat. No, unohdin tietenkin tuon pussin sinne. Lähtiessäni hakemaan tyttöä kerhosta, kävin myös ruokakaupassa. Paluumatkalla muistin jo liian lähellä määränpäätä että unohdin ostaa sen maidon. Että se siitä päiväkahvistakin sitten. Onneksi jääkaapissa oli edes yksi tölkki pepsi maxia. Ja onneksi olin siinä aamun kiireessä kuorinut ja pilkkonut valmiiksi kattilaan vihannekset kasvissosekeittoa varten. Ja sitten kun sain keiton melkeen valmiiksi, siihen olisi pitänyt lisätä se maito, jota ei edelleenkään ole. Keitto oli myös pirun kuumaa joten luonnollisesti poltin kieleni ihan kunnolla. 

Ja kyllä, on mulla isompiakin huolia. Mutta tämmöistä tänään. Toivottavasti huomenna sujuu vähän jouhevammin. Ohjelmassa on apteekissa käynti ja rokotus. Mainittakoon päivän kivana asiana kuitenkin se että Viian pukeminen sujui tänään ihan mukavasti koska oli kerhoon lähtö. Ei minkäänlaista itkupotkuraivaria siis! Sellainenhan voi syntyä jos esim. sukan sauma on väärin/tuntuu pahalta, jos sukan varsi menee liian pitkälle, jos sukan varsi on kurtussa, jos leggarin lahje on kurtussa, jos leggarin lahje on liian alhaalla tai liian ylhäällä, jos housut valuu tai paita nousee, jos hiha menee väärään asentoon tai tukka tursottaa hatun alta tai jos lahkeen lenksu on ennen kengän laittoa siinä jalan alla. Tiiäthän, tää normisetti.2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kuulostaa just niin siltä että voisin hyvin sanoa kokeneeni silloin tällöin(ja useamminkin) saman henkisiä päiviä! Tämä on nyt sitten varmaan sitä vertaistukea ;) Voisin jopa sanoa I know, been there ;D

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)