torstai 3. lokakuuta 2013

Eilen

Koska päätimme juhlistaa Matildan puolivuotispäivää kakkupaloilla eikä kahvilassa sattunut olemaan kuin kahta eri kakkua (joista toinen oli gluteenitonta ja toisen päällä mandariinia) niin leivottiin Viian kanssa mokkapiirakka. Taas.


Isi antoi lahjaksi lautasia sekä tollaisen (mikä sen nimi nyt olikaan) jutun jonka pussiin voi laittaa ruokaa ja antaa vauvan syödä ilman pelkoa että saa siitä palasia. 


Laitoin sisälle kylmää kurkkua kuorittuna ja oli kyllä menestys!


Koitin myös järjestellä kodinhoitohuoneessa että saataisiin se ruokailutilan astiakaappi heti sunnuntaina paikalleen. Eli sitä ennen täytyy siis siirtää kaapin tilalta korihyllykkö sinne kodinhoitohuoneeseen. Hyllykkö menee siihen kohtaan jossa ennen oli kahvakuulat joten kuulat muutti pöydän alle koloon jossa oli kuivausrumpu. Rumpu lähti keräykseen toissapäivänä. Maailman turhin sähköä vievä vaatteet pilaava kapistus (jos vaatteiden pesumerkintöjä on uskominen niin eihän sinne saa montaakaan vaatekappaletta edes laittaa). Saapa nähdä olenko joskus vielä eri mieltä kuivausrummusta. Epäilen.

Todella kauniit ja sisustukselliset kuulat ;)Kodinhoitohuoneessa tehtiin vajaa pari vuotta sitten vähän pintaremonttia. Löysin vain muutaman kännykällä otetun remontin aikaisen kuvan:

Kaikki pinnat oli valkoisia paitsi ikkunanpuitteet.


Tuon aniliinin värisen seinämaalin piti olla ihan tumman violetti. Maalikaupassa sanottiin ettei heillä ole mitään ongelmaa tehdä teknoksen vehkeillä tikkurilan värikartasta. No ei näköjään juu....


Tuohon pyyhehyllyjen alle siis siirtyy se ruokailutilan hyllykkö jossa lasten pieniä vaatteita odottamassa Matildaa.


Ylemmässä kuvassa oikealla näkyy vähän ovenkahvaa. Siitä pääsee pesuhuoneeseen.


Pyykkikoneen päällä olevalla pöydällä on nykyisin Matildan hoitoalusta.


Sellaista meidän kodinhoitohuoneessa. Tuossa viimeisessä kuvassa näkyvän oven takana on vaatehuone.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)