sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ihan sairasta

Matildan kanssa siis maanantaina käytiin tk:ssa ja korvissa ei ollut mitään. Kuitenkin räkäisyys ja kärttyisyys on jatkunut koko viikon ja särkylääkettä olen antanut niinkuin lääkäri käski. Ruoka ei ole maittanut muutamaan päivään (paitsi tissi). Eilen myöhään illalla sitten alkoi taas itku, sellainen ihan selkeä muhun sattuu -itku. Supon voimalla ja 5 tunnin imetyksellä selvittiin aamuun saaka ja aamulla lähdettiin jonottamaan sairaalaan.


Koska tyttö oli saanut aamulla supon ja nukkunut automatkan (50min) niin jaksoi oikein nätisti hymyillä lääkärille joka totesi että "no ihan hyväntuulinenhan tää on" ja että korvissa ei ole mitään mutta kurkku on punainen, että jonkinlaista nielutulehdusta. "Anna särkylääkettä". Jep. Minähän annan kun en muutakaan voi.


Vähän väsyttää.

2 kommenttia:

  1. Voi pikkuista:( Meillä on ollut kans tosi inhottava ja sitkeä flunssatauti. Lapset on jo ok, mutta me isännän kanssa pidetään tautia vaan sitkeesti. Tämä yskä ja kurkkukipu jotka viimeisenä ovat vielä jääneet ovat ihan hirveät! Voin vaan kuvitella miten pienellä on hankalaa, jos on yhtä kipeä kurkku kun mulla iltaisin. Tämä niinkun kipeytyy aina iltaan. Nyt ei enää tunnu niinkun olis rakkuloita kurkussa, aiemmin kaihertivat kovastikin. Varmaan tosiaan joku tulehdustauti tms. Toivottavasti pikkuneiti paranee pian! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja pikaista paranemista myös sinne. Mulla on kans muutama vuosi sitten ollut yhden flunssan yhteydessä niin kipeä kurkku että itkua tihrustin. Parit antibioottikuurit vaati ennenkuin meni ohi. Täällä on ollut nyt jo kaksi vähän parempaa yötä onneksi.

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)