maanantai 7. lokakuuta 2013

Mä tykkään Tigerista, edelleenkin!

Ryystän täällä eilisestä oppineena aamukahviani hyvin valvotun yön jälkeen. 10.30 pääsemme tk taas näyttämään Matildan korvia. Tyttö kun on kovin räkäinen ja äkäinen. No mutta iloisempiin asioihin eli Tigeriin jossa tuli taas eilisellä Ikean reissulla pyörähdettyä. On se vaan mainio kauppa. Löysin taas vaikka mitä! mm. näitä säilytyslaatikoita löytyi vielä viime kuun uutuutena tullutta ruudullista pari kappaletta sekä muutama muunlainen. Ovat loistavia tyttöjen pikku tavaralle kuten kynsilakoille, tukkapampuloille jne jotka yleensä vaeltelevat pitkin pöytiä. Nyt kun lastenhuoneessa on expedit hyllykkö josta saa olla usein pyyhkimässä pölyjä niin helpottaa kovasti kun tää pikku tavara on omissa laatikoissaan ja voi sitten vaan nostaa laatikot pois pölyjen pyyhkimisen tieltä! Ostin laatikoita pari myös itselleni sinne sotkuiseen askartelukaappiin, joka pitäisi siivota, edelleenkin.


Ja mistään ei tunnu löytyvän värillisiä pitkiä kynttilöitä (paitsi antiikkikynttilänä mutta en tykkää niistä). Paitsi Tigerista. Miksi, voi miksi en ostanut näitä enempää kuin 6! No, joulukuussa mennään sitten uudestaan.


Tytöille ostin joululahjaksi domino pelin, muistilapputalon ja väriliidut joissa jokaisesta tulee montaa eri väriä.


 Itselleni löysin tarroja sekä useammat hauskoja sukkia.


Tigerin valikoimaan pääset tutustumaan täältä. Vaikka ei siellä nettisivuilla kyllä ole tietenkään kuin pintaraapaisu valikoimasta.

2 kommenttia:

  1. Jostain mutkan kautta löysin tämän blogisi ja jäin kiinni! =) Liityin siis joukkoon lukijana. Tosi kiva blogi ja vitsi miten ahkera olet tätä postaamaan! Tosi kiva, kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)