sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Uusi ihana astiakaappi

Eilen pohdin ja pohdin että kumman Bestå vitriinin haluaisin, ja kun sain päätöksen tehtyä niin kävin tarkastamassa varastosaldon. 3 jäljellä lauantaina, mutta sunnuntaille näytti yhdeksää. Ihmettelinkin jo että tuleeko niitä muka lisää sinne kesken viikonlopun. No ei näköjään tullut. Eihän niitä enää ollut vaikka jo ensimmäisten joukossa siellä oltiin. Onneksi on älypuhelin. Joten ei muutakuin katsomaan toisen vaihtoehdon hyllypaikat netistä. Ja niitähän oli. Ja olempa kovin tyytyväinen tähänkin!Ja kylläpä tykkään noista kynttilänjaloistakin jotka vihdoin tällä viikolla tulivat.


Olin ajatellut Bestån yläpuolelle tuohon seinälle String hyllyä mutta vitriini olikin korkeampi mitä luulin. Eihän tuohon enää mitään hyllyä viitsi tunkea.TrippTrappin maalauskin muistui taas mieleen kun katson näitä kuvia. Vanhan astiakaapin päällä olleet viinakset muuttivat kaapin sisäpuolelle. Olipa niissä melkoinen kerros pölyä. Nyt sitten soi päässä jalluu kossuu ja kaljaa (aaaargh) kun näin tuon jallupullon.


Aamulla jäi aamukahvit juomatta kun ei näin flunssaisena tehnyt kahvia mieli. Ikeassa alkoi päänsärky ja sitä riitti ihan iltaan saakka kolmesta särkylääkkeestä huolimatta. No kupillinen kahvia kotona ja sitten helpotti. Särystä huolimatta kuitenkin piti tuo vitriini saada kasattua ja astiat laitettua. Mä en vaan voi jättää näitä juttuja huomiselle. Onneksi toi meidän isi jaksaa raahustaa mun kans kaupoissa ja kasailla sitten kaappeja vielä sen jälkeen.

Matildakin tuntuu olevan taas sairaana. Johan siitä reilu viikko onkin edellisen kuurin loppumisesta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)