tiistai 1. lokakuuta 2013

PuolivuotiasHurjaa, Matilda täyttää huomenna puoli vuotta. Tekisi mieli juhlistaa puolivuotispäivää jotenkin mutta eipä tässä taida viitsiä alkaa kakkua tekemään kun ei itse sankari voisi sitä syödä :) Isi kuitenkin tilasi illalla Matildalle puolivuotislahjan, tarpeellisen sellaisen. Uusi isojen tyttöjen turvaistuinkin odottaa postissa.


Matilda syö jo vaikka mitä. Perus hedelmät, kasvikset, marjat ja lihat on suunnilleen testailtu jo kaikki. Kalaa ja banaania en ole vielä antanut. Puurot eivät tunnu olevan suuressa suosiossa. No, opetellaan. Kolmisen kertaa päivässä annan soseita. Kaksi kertaa lihaa ja kerran hedelmää/marjaa. 


Tissiäkin syö, edelleenkin. Myös öisin. Eikä ole edelleenkään hajua montako kertaa. 

Nukkuu meidän sängyssä, ja nukkuu hyvin. Illalla kyllä menee aika myöhään nukkumaan. Usein vasta lähellä yhtätoista. Aamuisin nukkuisi pitkään. Joskus käyn kymmeneltä herättämässä! Usein herätän aikaisemmin. Päikkäreitä nukkuu kahdet päivässä (yleensä). Aamulla vaunuissa suunnilleen tunnin verran. Joskus jos on oikeen hurjalla päällä niin saattaa nukkua kaksikin tuntia. Silloin kerkeän käydä jo muutaman kerran katsomassa onko se enää hengissä. Matilda herää lähes aina iloisena ja hymyillen.

Hampaita löytyy alhaalta kaksi. Puree kovasti. Myös tissiä! 

Liikkuu jollain ihme menetelmällä. Siirtyy salakavalasti paikasta a paikkaan b.

Omistaa muodikkaat luonnostaan liukuvärjätyt hiukset jotka menee kastuessaan ihan kikkaralle. On äidin ja isän mielestä tietysti todella kaunis ja ihana.Puolivuotisneuvola on vasta torstaina joten mittoja myöhemmin.6 kommenttia:

 1. voi mitkä röyhelö housut! Onnea M puolivuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkin tykkään noista pöksyistä ja varsinkin niiden väristä.

   Poista
 2. On kyllä kummitustädinkin mielestä erityisen ihana <3 Meillä on tänään perunamuussia..eli huomis iltana sitten rieskaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohin oivariinipaketin pöydälle yöksi. Kissat oli nuollu sitä ja ei oo takuita onko rieskojaki näykitty että se niistä sitte....

   Poista
 3. Ihanat pökät ja tukka =) Ja tuo Metallica kuva on kampausta myöden niin cool...Et oo laittanut kivaa korttias, mnkä sait? Niin askartelin ja puuhailin sen eteen ;=)

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)