tiistai 1. lokakuuta 2013

Verho valmis

Uuuh, en edes sano mitään tästä ompeluprojektista. Muuta kuin että siinä roikkuu, ja ihan ok on. Ainakin kivempi kuin entinen. Ei kuitenkaan ihan just niin kiva kuin haluisin mutta onneksi kangas oli kovin edullinen. Odotellaan sitä täydellistä sitten. Pidän tällaisesta korkeasta (niinkö se sanotaan?) kapasta enempi kuin niistä matalammista tai sivuverhoista. Kangas oli 140cm leveä ja jonkinmoisen kaistaleen sitä leikkasin kapeammaksi. Saapa nähdä ostanko ikeasta tuohon sen toisen kankaan jota alunperinkin suunnittelin. Oi ja voi.


Tykkään muuten tuosta Ikean tyynystä tosi paljon ja ostan kyllä viikonloppuna toisenkin. Tykkäisin myös mahdottomasti tästä Ikean matosta mutta en vaan keksi mihin tän voisin laittaa. Paitsi olkkariin, jonne juuri ostin uuden maton. Hmmmpf.

Mun on tosi tosi vaikeaa aina löytää mieluista mattoa ja tää oli kyllä ihan rakkautta ensisilmäyksellä ja halpakin vielä. Mutta ruokailutilaan tuo ei meillä mahtuisi ja nyt kun siellä on noin levoton verhokin niin maton olis oltava aika simppeli. Etsintä jatkukoon.


2 kommenttia:

  1. tosi kiva verho. Mä ostin tuolla maton kuosilla sohvatyynyn ikeasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin meinasin ostaa sen käytävän rottinkituolille. En vaan millään keksi että mitä muuta siihen tuoliin laittas. Kai mä taas vilkuilen niitä taljoja.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)