maanantai 7. lokakuuta 2013

Trendig

Mulla oli jotenkin mennyt tää Trendig -sarja ihan ohi. Onneksi kuitenkin huomasin ne sunnuntaina. Harmi vaan kun ei ollut niitä kivoimpia tietenkään enää jäljellä. No paikanpäällä ei tietenkään harmittanut koska en tiennyt niistä kivemmista ennekuin tänään kävin netistä katsomassa. Tällaiset ostin. Jotenkin toi mintunvihreä miellyttää nyt varsinkin näin pieninä annoksina, mustaan ja valkoiseen yhdistettynä. 


Miksiköhän Ikean nettisivuilla ei enää ole uutuudet niin selvästi esillä kuin ennen?

No sitten vähän ällöttävämpää asiaa. Nimittän raatokärpäsiä. Veera toissailtana ripusti pyykkejä kuivumaan ja sanoi että "äiti, täällä lampussa on 5 kärpästä, elävää". Luulin että tarkoittaa kuitenkin niitä lampussa olevia kuolleita kärpäsiä. Kunnes eilen huomasin siellä lasiovessa n. 5-7 kärpästä ja hain lätkän listiäkseni ne. Kun kerran pamautin lätkällä niin niitä lähti seinistä lentoon kauheasti, siis oikeesti, ei sormet ja varpaat riittäisi niitä laskea. Ne oli jotenkin maastoutuneet sinne tummiin seiniin. HYI!!! Meinasin saada jo pienimuotoisen paniikkikohtauksen huitoessani siellä lätkän kanssa. Olin ihan varma että kissat on tuoneet jonkun hiiren sisälle mätänemään mutta koska ainuttakaan raatoa ei löytynyt, jäin vaan ihmettelemään. Kuulin sitten että muillakin on ollut vähän samaa ongelmaa ja että meillä töissäkin oli tänään käynyt kärpäsmyrkky kovasti kaupaksi. Selvisi myöhemmin sekin mistä ne tulevat. Ulko-ovesta kun lapset puljaa siinä ees taas. Olivat lämmittelemässä tiiliseinässä iltapäivän auringossa ja aina kun ovi aukesi, muutama hyökkäsi sisälle. Ja miksi ne sinne kodinhoitohuoneeseen menivät. No tietty kun siellä on kissojen vessat ja vauvan vaipat. Sanoinko jo, että YÖK!

4 kommenttia:

 1. mullakin oli noita astioita kärryssä, mutta jätin ne sitten kuitenkin pois, kun olen yrittänyt tehdä kaikkien eripari kippojen hävitystä meillä... Meidän poikien huoneen ikkunoiden välissä suorastaan kuhisee, laitettiin myrkkyä ja mikä ääni niistä kaikista kärpäsistä lähtikään kun kaikki piilossa olleetkin alkoivat surisemaan hädissään. Vilkasin taas ikkunaan ja ovat taas kärpäsiä täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa hävitystä mäkin oon yrittänyt ja aika hyvin onnistunutkin, mutta nyt tuli vähän takapakkia.

   Siis tää on nyt vissiin joku uus kärpäs sukupolvi ilmojen lämpenemisen takia? Ällöttää ajatus että kotona surraa tyyppejä jotka on käyneet ties missä mädissä ruhoissa ja paskassa.

   Poista
 2. Joopa, meillä myös! Tosin hevosten(ja lantalan)takia ajattelin, että meillä niitä on vaan niiden takia. Ei muilla ollenkaan! Ihanaa ettei olla ainoita. Aattelin, jo että on se kumma kun ei ennenkään näin mahdotonta kärpäs souvinkia ole ollut. Tai en ainakaan muista olleen... Ärsyttävää kun kärpäsenpaskaa on joka paikka täynnä. Vaikka miten pyyhit, niin heti on uutta! Leivinuunin kyljessä meillä viihtyvät. Sehän on tietysti valkoinen, joten kakat näkyy hienosti. YÖK!! Niinkuin sanoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä paskojakin isommat liat tuli siitä kun mäiskin niitä ikkunoihin ja seiniin. Olis pitänyt suihkuttaa raidia.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)