tiistai 17. syyskuuta 2013

Kyllä syksyllä on mukavaa

Voiko olla mukavampaa vuodenaikaa kuin syksy. Ei ainakaan mun mielestä. Ilma on juuri sopivan viileä, muttei kuitenkaan niin kylmä että tarvitsisi tumpata kauheasti vaatetta päälle. Omenat, pimenevät illat, tee ja kynttilät. Tykkään!


Odottelen edelleenkin niitä Iittalan verkkokaupasta tilaamiani nappula -kynttilänjalkoja. Niinkuin jo mainitsinkin, ne ovat vieläpä kuukauden MyIittala etuna 20% alennuksessa. Ensin tuli sähköposti että jostain (en enäää muista mistä) syystä eivät syyskuun alussa postita mitään tilauksia. Ja nyt sitten tuli toinen sähköposti jossa luki että varastosaldo on ollut virheellinen mutta niitä pitäisi tulla syyskuun lopussa lisää varastoon. No, odotellaan. Näyttävät kuitenkin nytkin olevan netissä myynnissä vaikka tavaraa ei kuulemma ole. Tarjosivat rahojakin takaisin mutta koska ne kynttilänjalat haluan, niin odotan.



Eilen piti käydä tutkailemassa Bellapuodin valikoimaa. Pari kivaa juttua löytyi, ja yhden tilasinkin mutta mitään suurempaa mulletoihetinyt -reaktiota ei (onneksi) kyseinen puoti saanut aikaan.



PS. Lillalove -blogissa on kiva arvonta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)